“Valorile sunt ca amprentele. Niciodată nu sunt la fel cu ale altora, dar lași urme mereu, oriunde te-ai duce și orice ai face”.

Elvis Presley

Aveam o vreme (prin tinerețe) când nu prea reușeam să-i citesc pe oamenii cu care interacționam, însă am observat de la un timp că acum îmi este mult mai ușor să văd dacă rezonez sau nu cu un om, dacă avem aceleași valori.

Atunci când vorbim despre persoane publice sau despre bloggeri e cu atât mai simplu să vezi care le sunt valorile, dacă sunt oameni principiali sau nu, dacă știu să-și respecte cuvântul, dacă sunt integri și altruiști, dacă judecă sau nu pe aproapele etc. Toate aceste calități citite de printre rândurile scrise mă fac să vizitez anumite bloguri, să comentez la articole și să revin cu drag. Și mă bucur mult să văd că, de când am blogul, am identificat o mulțime de persoane de calitate, persoane care chiar îi pot inspira pe ceilalți.

Tot ce trebuie să facem în viață pentru a ști cu cine să ne însoțim la drum este să ne luăm după urmele lăsate cum a spus Elvis, Dumnezeu să-l odihnească-n pace.