Brățară de damă din floricele din dantelă și mărgele tubulare roz-piersică

De la un timp au început să mi se potrivească extrem de interesant toate ideile mele cu privire la handmade în domeniul accesoriilor. De exemplu, la un moment dat mi-am cumpărat niște mărgele tubulare de culoarea roz-piersică doar pentru că m-au atras. Când am ajuns cu ele acasă mi-am dat seama că nu aveam nimic de culoarea aia decât un pulover, dar asta nu ma ajuta prea mult.

Apoi, acum câteva zile mi-am făcut un cadou în avans pentru Sărbătoarea Floriilor că doar mă cheamă Florina și mi-am luat o rochie din dantelă, iar dantelă 🙂 previzibil pentru mine, nu 🙂 și, pentru că mi-a plăcut modelul, n-am mai stat să mă uit la culoare, era roz-piersică. Sincer, nici nu mă interesează dacă se poartă sau nu culoarea asta în 2017, mie mi-a plăcut modelul și calitatea dantelei.

După ce mi-am cumpărat rochița, am trecut pe la Mercerie și mi-am mai luat și o papiotă mare, așa just in case și cum căutam eu ce-mi mai trebuia, am descoperit că există floricele din dantelă ca cele folosite aici din-bluza-de-dama-in-rochie-de-fetita și aici bratara-de-fetite-din-floricele-de-dantela exact culoarea rochiei mele nou-achiziționate, așa că mi le-am cumpărat fără să am vreun plan.

Bucata de dantelă din care m-am hotărât să-mi fac brățară are 14 floricele din dantelă și o lungime totală de 18 cm.

Mi-am schimbat și aparatul foto și acum îmi place mai mult cum îmi ies pozele 🙂 doar că unele sunt făcute la lumină artificială adică noaptea când m-a apucat ideea 🙂

În poza de mai sus se vede cum am început: prima floricică am lăsat-o pentru capsă.

Fiecare floricică are 7 petale și eu am cusut câte 2 mărgele tubulare roz-piersică în fiecare petală:

Pe spate nu se vede inestetic ața:

Abia aștept s-o port primăvara și vara asta și, la cum cos eu, pot oricum s-o las moștenire, capsele folosite sunt de calitate:

Îmi place la nebunie noua nuanță de roz pe care am descoperit-o:

Iată noua mea brățară handmade din floricele din dantelă de culoarea roz-piersică 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.