Anul 2018 l-am început și eu ca restul oamenilor, cu un bilanț și cu dorințe de realizat, unele dintre ele  chiar au legătură cu hainele din casa mea: vreau să cumpăr mai puțin, mult mai puțin anul acesta și să tranform tot ce merită transformat din teancul de lucruri pe care le-am tot păstrat. Am realizat cât timp pierd la cumpărături și cum mereu pierd timp apoi și să mai modific ce mi-am luat, apoi trebuie făcut loc în dulap unde toate aveau deja locurile lor, trebuie să mai îmi cumpăr umerașe (am o problemă cu umerașele, recunosc, niciodată nu sunt de ajuns 🙂 )Așa că am decis să fac ceva cu teancul de lucruri de modificat . Primul pe care m-am hotărât să-l modific este un pulover al meu mai vechi care se cam lăbărțase. Iată ce-am făcut din el:

L-am păstrat mult timp pentru că, deși nu-mi mai plăcea și nu-l mai purtam, simțeam că pot face ceva util cu el, că-i pot da o nouă viață 🙂 mai ales că este din angora și eu ador materialul ăsta care lasă scame, pe mine nu mă deranjează nici să-l port direct pe piele 🙂

Iată ce-a ieșit:

Fiica mea l-a purtat deja de câteva ori până acum și e numai bun și călduros pentru frigul de afară luat cu o helancă pe dedesubt. Aș fi putut să fac și leggings, știu, dar îmi place mai mult așa un puloveraș bej cu mânecuțele îndoite.