Pulover de fetiță din pulover bej de damă

Anul 2018 l-am început și eu ca restul oamenilor, cu un bilanț și cu dorințe de realizat, unele dintre ele  chiar au legătură cu hainele din casa mea: vreau să cumpăr mai puțin, mult mai puțin anul acesta și să tranform tot ce merită transformat din teancul de lucruri pe care le-am tot păstrat. Am realizat cât timp pierd la cumpărături și cum mereu pierd timp apoi și să mai modific ce mi-am luat, apoi trebuie făcut loc în dulap unde toate aveau deja locurile lor, trebuie să mai îmi cumpăr umerașe (am o problemă cu umerașele, recunosc, niciodată nu sunt de ajuns 🙂 )Așa că am decis să fac ceva cu teancul de lucruri de modificat . Primul pe care m-am hotărât să-l modific este un pulover al meu mai vechi care se cam lăbărțase. Iată ce-am făcut din el:

L-am păstrat mult timp pentru că, deși nu-mi mai plăcea și nu-l mai purtam, simțeam că pot face ceva util cu el, că-i pot da o nouă viață 🙂 mai ales că este din angora și eu ador materialul ăsta care lasă scame, pe mine nu mă deranjează nici să-l port direct pe piele 🙂

Iată ce-a ieșit:

Fiica mea l-a purtat deja de câteva ori până acum și e numai bun și călduros pentru frigul de afară luat cu o helancă pe dedesubt. Aș fi putut să fac și leggings, știu, dar îmi place mai mult așa un puloveraș bej cu mânecuțele îndoite.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.