Știu că toamna s-a instalat de-a binelea mai ales în Brașov, dar eu abia acum am reușit să scriu articolul ăsta că m-am gândit că poate vă ajută să țineți minte la anul când veți cumpăra rochițe noi 🙂 .

Iată ce idee mi-a venit după ce am văzut că două dintre rochiile cumpărate fiicei mele au fost purtate doar un an. După ce le-am donat pe acelea la care îmi plăcea mult imprimeul și le-am cumpărat pe astea 3 din imaginile de mai jos, mi-a venit ideea 🙂 . Da, mie nu mi se pare normal să dau banii pe rochii pe care fiica mea să le poarte doar un an, așa că anul ăsta am făcut un artificiu: i-am luat rochițe mai mari cu un număr ca lățime, dar perfecte ca lungime să poată fi purtate și la anul și le-am strâmtat în lateral. Iată pozele:

Rochii de genul ăsta ați văzut și voi că se găsesc în toate magazinele, nu doar la firma de unde le-am luat eu, găsiți chiar și în hipermarket.

Am încercat două metode: cea roz cu fluturași sclipicioși a fost separată de la brâu și practic nu am umblat la tiv deloc, iar pentru celelalte două am început exact prin a desface tivul, altfel nu se poate.

Metoda cea mai bună mi s-a părut cea cu tivul desfăcut și strâmtat pe dos fără măcar să tai materialul că nu a fost nevoie.

Tivul făcut arată super ok, dar și mai bine arată faptul că talia nu vine aiurea, ci vine exact unde trebuie să vină. Iată dovada cea mai clară în poza de mai jos. Poate vă este de folos articolul ăsta sau poate credeți că n-am scutit mare lucru, eu însă știu că fetița mea va purta aceste 3 rochițe și  vara viitoare 🙂

Deci tot ce aveți de făcut e să desfaceți tivul și să strâmtați pe dos mergând paralel cusăturii din fabrică. Atât! 

0 0 vote
Article Rating