Despre mine

 

 M-am tot gândit zilele și lunile care au trecut că mi-ar plăcea să scriu, sa scriu despre cum se vede lumea prin ochii mei de femeie de 36 ani, mamă, soție, cetățean al României, etc.

Am conceput articolul ăsta sub forma unui interviu pe care mi-l iau mie însămi (ce de pronume 🙂 ) și, din care voi să mă cunoașteți mai bine și să aflați mai multe lucruri despre mine, altele decât că-mi plac paietele și scriu povești pentru copiii mei.

Sunteți gata? Eu sunt, să curgă întrebările:

 

1.Care ar fi primele 3 cuvinte care m-ar descrie în acest moment al vieții mele?

Ceea ce simt, cred și știu despre mine în acest moment este că sunt super motivată, extrem de ambițioasă și foarte conștiincioasă.

2.Care sunt principalele mele 3 defecte?

Cred că defectele mele sunt și calități, sunt conștientă însă de faptul că trebuie să controlez gradul lor: perfecționismul, încrederea în oameni și sinceritatea.

3.Care ar fi regretul cel mai mare pe care-l am referitor la trecut?

Din păcate, oricât de mult aș regreta azi, timpul nu se va mai întoarce și acela este cel mai mare regret al meu: faptul c-am pierdut timpul cu lucruri, oameni și idei care nu meritau. Acum însă posed maturitatea (sper eu) de a selecta cine și ce merită din timpul meu, iar pentru că sunt și mamă timpul nu mai este al meu, este al lor, al copiilor mei și pe al lor chiar nu-mi permit să-l pierd.

4.Care sunt primele 5 pasiuni cele mai mari care mi-au marcat copilăria?

Sinceră să fiu, pot să enumăr ușor care-mi sunt cele mai dragi pasiuni, dar nu pot spune că cea de pe locul 1 este mai importantă sau îmi producea mai multă bucurie în copilărie decât cea de pe locul 3, să zicem, așa că voi spune doar atât: fotbalul, șahul, jocul cu păpușile, grădinăritul și bicicleta mi-au plăcut deopotrivă. În copilărie obișnuiam să mă plimb cu bicicleta cu orele mai ales la țară unde aveam pe unde să colind cu una dintre amicele de joacă până ne întorceam transpirate si moarte de foame, dacă nu cumva ne mai opream pe lângă vreun pom fructifer din care ne umpleam buzunarele cu fructe aproape coapte sau pe lângă vreo fântână să ne săturăm setea. Șahul este încă pasiunea vieții mele și abia aștept momentul să joc o partidă din aia care mă solicită serios 🙂

5. Ce mă enervează la oameni în general?

Lipsa altruismului, invidia sau lipsa punctualității sunt printre primele 3 lucruri care mă enervează, apoi ar mai urma: lipsa de bun simț și aroganța, faptul că unii oameni au impresia că totul li se cuvine și trăiesc într-un mod indiferent și egoist, centrat doar pe propria lor ființă.

6.Dacă aș avea puterea magică să schimb ceva în lumea în care trăiesc, ce aș face?

Cu siguranță că aș avea grijă ca toți copiii din lume să fie fericiți, iubiți, să nu simtă vreodată frigul sau foamea, să nu simtă lipsa părinților plecați prin țări străine, să nu se simtă abandonați sau în nesiguranță.

Dacă aveți și voi întrebări pentru mine, mi le puteți adresa pe blog, promit să vă răspund 🙂