Hăinuțele de bebeluș sunt atât de drăgălașe și-ți trezesc amintiri dragi atunci când faci vreo curățenie și decizi să le arunci într-un sac pentru a ajunge la alt bebeluș. Sau poate nu le arunci … pur si simplu le modifici și le faci să facă parte din prezent.

IMG_2756

Este și cazul unor pantalonași de bebeluș pentru 4-6 luni (cum scrie pe etichetă) și pe care eu m-am gândit să-i transform, cu minin de efort, în pantaloni scurți de fetiță purtați primăvara peste un dres.

IMG_2761

Acest lucru este posibil și pentru că bebelușii sunt mai dolofani și nu au o talie definită, astfel încât pot fi ușor ajustați pentru că au fost prevăzuți din fabrică să aibă acel elastic cu găuri pe care le poți potrivi cărui nasturaș ai nevoie.

DSC_1833

Nu a trebuit decât să îndoi puțin la fiecare picior și să cos la mașină fără niciun fel de alt artificiu.

IMG_2760

Mi-ar fi  fost extrem de ușor să-i și decorez cu diverse paiete sau mărgeluțe, dar fac o excepție și las imaginația fiecăruia să lucreze la ce crede că s-ar potrivi cusut pe noul tiv sau chiar pe inimioarele din genunchi.

DSC_1832

 Rezultatul final este o pereche nouă de pantaloni scurți de fetiță care vin sub genunchi și care așteaptă cu nerabdare primăvara.

0 0 vote
Article Rating