Ăsta-i al doilea fular de copil pe care l-am lucrat de când am descoperit/redescoperit pasiunea asta pentru tricotat.

fular, andrele si sul rosu

M-am gândit să diversific puțin și să încerc un model nou, care e puțin mai migălos, dar care îmi place la nebunie, și anume tablă de șah adică am lucrat mai întâi câteva rânduri ca introducere cu 3 ochiuri pe față și 3 pe dos, apoi invers 3 pe dos și 3 pe față și tot așa.

fular rosu2_Pro

Sunt fascinată de tot ce înseamnă handmade în domeniul vestimetar și al accesoriilor și am tot respectul pentru femeile, doamne și domnișoare care tricotează pulovere, rochii și alte articole atât de complicate și care necesită atât de mult timp. Eu, trebuie să recunosc, nu am atâta timp și cred că n-aș avea nici răbdarea necesară să tricotez un pulover întreg fie el și de copil plus că nici nu știu în prezent. Deocamdată sunt atât de încântată să pot tricota fulare și căciuli, iar faptul că-n ziua de azi se găsesc fire de orice culoare și orice tip de țesătură mă motivează.

DSC_1818

Dar să revin la fular, roșul bordo cred că merge purtat și de băieți, dar fularul meu este unul de fetiță așa că l-am accesorizat și cu niște mărgele albe și roșii care-i dau acea unicitate care-mi place mie.

DSC_1820 DSC_1819

Observație: pot spune că fularul lucrat doar pe față s-a scămoșat puțin, iar acest model, al tablei de șah s-a păstrat mult mai ok. Firul a fost tot acrilic %.

Alte detalii despre fular: 30 de ochiuri, lungime totală aprox. 83 cm, lățime 11 cm.

Am încercat să lucrez modelul ăsta și cu fir acrilic în degrade și arată foarte bine, de asemenea.

DSC_1822 DSC_1821

0 0 vote
Article Rating