M-am gândit că, dacă tot am intrat în luna decembrie și se apropie Crăciunul, iar de Crăciun se poartă roșul (deși eu o să port ivory, tocmai v-am dezvăluit culoarea creației următoare 🙂 ), să vă arăt cum am personalizat eu 2 elastice de păr cu tul roșu, mărgele și paiete și chiar am observat că pe blogul meu roșul cam lipsește așa că trebuie să recuperez 🙂

DETALII DIMENSIUNI TUL:  La primul elastic am folosit o bucată de tul lungimea de 30 cm și lățimea de 6,5, pentru bucata mare de tul  și aceeași lungime, dar cu lățimea de 5 cm pt. bucata mică  (cea care venea îndoită) Bucata de tul cu lățimea mai mică a venit apoi deasupra, iar dedesubt am așezat bucata lată de tul îndoită asimetric. În vârf am cusut o floricică, același model ca la acest mărțișor.

Paietele roșii strălucitoare au fost cusute pe margine, iar mărgelele roșii mari în interiorul florii de dantelă 🙂 sunt din aceeași categorie ca cele folosite la acel  elastic albastru de păr.

Iată-l și pe al doilea elastic la care am inversat tehnica, am cusut tulul îndoit primul și floricica din tul simplă, deasupra. Pe florile din tul am cusut o floare din dantelă albă ca cea folosită și aici. În petalele florii am cusut paiete aurii cu mărgele roșii, roșul acela strălucitor și nu mat ca în cazul primului elastic.

Mi-a făcut multă plăcere să cos elasticele astea două și, recunosc, m-am îndrăgosit de tul 🙂

Sunt adorabile, nu-i așa? Adorabile și adorate… de fetițe 🙂

P.s.: abia aștept să vă arăt ce-am găsit în ghetuțele mele, ce eu n-am voie să primesc ceva de la moș Nicolae ?

0 0 vote
Article Rating