Săptămâna trecută vă arătam ce haine mi-am mai luat de la reduceri (unele dintre ele) și vă spuneam cât de mult îndrăgesc nuanța asta de galben-lemon, mi se pare adorabilă 🙂 pur și simplu.

Azi vă atașesz niște poze cu noua mea fustă din dantelă, o fustă lejeră până la genunchi și în care mă simt deja perfect, trebuie purtată, ce-i drept, cu o jupă, dar nu mă deranjează că am una potrivită.

De croit a fost extrem de simplu, practic am descusut fusta de partea de sus, apoi am cusut acea parte de la tricoul ala de la reduceri exact aceeasi nuanță, am introdus elasticul si gata, am o fusta galbenă.

 Da, și tricoul ăla asortat o să-l port la fustă 🙂 Eu am știut de când mi-am luat-o că merită să dau 30 de lei pe ea (era redusă de la 129 de lei parcă) și să o fac fustă mai ales că nu-mi plăcea deloc modelul cu umerii căzuți.

În poza de mai sus, în partea dreaptă vedeți și tricoul la reduceri galben-lemon  pe care l-am folosit drept material pentru talia fustei mele, am tăiat o bucată care s-a potrivit perfect.

Gata, fusta e perfectă pentru ieșitul cu copiii și am de gaând s-o port astfel:

  • ori cu tricoul acela din poza de mai jos, geacă de blugi pe deasupra, botine gri decupate (am unele din piele întoarsă mai vechi) și geantă bleumarin

  • ori cu o geantă mov tot de piele întoarsă și o pereche de sandale gen papuci tot mov 🙂
  • ori chiar cu negru, gen balerini negri și geantă neagră
  • merge și roșu, verde de asortat la culoarea asta, nu ma tem de combinații de genul ăsta.

Voi ce modificări vă faceți când cumpărați hainele?

0 0 vote
Article Rating