Sfârșitul ăsta de februarie ne-a adus niște temperaturi atât de mici că, până și păpușile au înghețat de frig 🙂 iar eu, cum aveam materialul ăsta mov (o să vedeți într-un articol viitor de unde provine) m-am apucat de croit un pltonaș ce poate fi purtat cu o rochiță pe dedesubt sau chiar o rochiță ce poate fi purtată cu un dres gros pe dedesubt… pentru păpușă 🙂

De data asta destinatara ideilor mele va fi una dintre păpușile fetiței mele, o păpușică brunetă și a cărei formă a corpului de apropie cel mai mult de cea a unui copil, adică nu are sâni mari, talie îngustă și șolduri proeminente cum au păpușile barbie.

Să vă arăt ce hăinuțe călduroase am croit:

Mînecuțele au avut forma de mâneci, în poza de mai sus se văd doar bucățile inițiale de material. Când am  ajuns la forma de mai jos mi-am dat seama că mi-ar plăcea să fie mai lung paltonașul meu.

Am fost tare mulțumită de forma la care am ajuns așa că am început să decorez micuța haină 🙂

Păpușica abia aștepta ceva care să-i țină de cald 🙂

Am vrut la un moment dat să cos niște mărgeluțe, dar fiica mea le-a scăpat pe toate pe jos și m-am apucat de aspirat desigur.

Observație : nu e de glumă cu paietele și mărgelele, țineți-le departe de copii !!!

Frumușică foc, nu, așa toată mov ?

Data viitoare când îi mai fac haine acestei păpuși vă spun și ce dimensiuni are, oricum este mult mai scundă decât o păpușă barbie.

Gata, data viitoare.o scoatem și pe ea la săniuș 🙂

0 0 vote
Article Rating