Aveam pantalonii aștia scurți de foarte mult timp (la viața lor ei au fost lungi, mărimea 80), cred că sunt primiți de la o prietenă, mămică de băieți și i-am păstrat pentru că îmi plăcea mult culoarea lor.  Azi m-am gândit ce bine ar arăta modificați de mine acolo unde era uzată bordura aceea. Planul meu era să-i fac pantaloni scurți pentru fiica mea de purtat primăvara cu un dres pe dedesubt alb, albastru, bleumarin sau gri. Să vă arăt ce-a ieșit:

Mi-am căutat ața, paietele astea mici pe care nu vi le-am mai arătat și acul meu monstruos de mare, subțire pentru cusut paiete, singurul, poate rămân și fără ăsta că nu știu unde să găsesc și eu ace subțiri, dar mai scurte 🙁

Mai sus vedeți cum am început: paiete albastre mici cusute doar o dată sus și de 2 ori prinse jos, cusute în zig-zag.

Aș fi putut să cos și altceva ca bordură adică o panglică din catifea sau una pe fond alb cu albastru strălucitor 🙂

Apoi am cusut mărgele mai mari lucioase și unele mai mici mate, aceleași folosite și la fusta albă.

Eu m-am îndrăgostit de culoarea asta, voi ce ziceți? Mă bucur că  fetița mea are și elastic de păr albastru să se poată asorta când pleacă la plimbare sau chiar în parc, ce, în parc nu poate purta paiete la pantalonași 🙂 Rochie de tul sau fustă de tul, dantelă și alte materiale fine nu i-aș da în parc, dar pantalonii scurți mi se par foarte potriviți și cu o geacă de blugi eventual.

Gata, primăvara poate veni oricând, o nouă pereche de pantaloni scurți se adaugă colecției 🙂

0 0 vote
Article Rating