De la un timp au început să mi se potrivească extrem de interesant toate ideile mele cu privire la handmade în domeniul accesoriilor. De exemplu, la un moment dat mi-am cumpărat niște mărgele tubulare de culoarea roz-piersică doar pentru că m-au atras. Când am ajuns cu ele acasă mi-am dat seama că nu aveam nimic de culoarea aia decât un pulover, dar asta nu ma ajuta prea mult.

Apoi, acum câteva zile mi-am făcut un cadou în avans pentru Sărbătoarea Floriilor că doar mă cheamă Florina și mi-am luat o rochie din dantelă, iar dantelă 🙂 previzibil pentru mine, nu 🙂 și, pentru că mi-a plăcut modelul, n-am mai stat să mă uit la culoare, era roz-piersică. Sincer, nici nu mă interesează dacă se poartă sau nu culoarea asta în 2017, mie mi-a plăcut modelul și calitatea dantelei.

După ce mi-am cumpărat rochița, am trecut pe la Mercerie și mi-am mai luat și o papiotă mare, așa just in case și cum căutam eu ce-mi mai trebuia, am descoperit că există floricele din dantelă ca cele folosite aici din-bluza-de-dama-in-rochie-de-fetita și aici bratara-de-fetite-din-floricele-de-dantela exact culoarea rochiei mele nou-achiziționate, așa că mi le-am cumpărat fără să am vreun plan.

Bucata de dantelă din care m-am hotărât să-mi fac brățară are 14 floricele din dantelă și o lungime totală de 18 cm.

Mi-am schimbat și aparatul foto și acum îmi place mai mult cum îmi ies pozele 🙂 doar că unele sunt făcute la lumină artificială adică noaptea când m-a apucat ideea 🙂

În poza de mai sus se vede cum am început: prima floricică am lăsat-o pentru capsă.

Fiecare floricică are 7 petale și eu am cusut câte 2 mărgele tubulare roz-piersică în fiecare petală:

Pe spate nu se vede inestetic ața:

Abia aștept s-o port primăvara și vara asta și, la cum cos eu, pot oricum s-o las moștenire, capsele folosite sunt de calitate:

Îmi place la nebunie noua nuanță de roz pe care am descoperit-o:

Iată noua mea brățară handmade din floricele din dantelă de culoarea roz-piersică 🙂

0 0 vote
Article Rating