Pentru că tot vă vorbeam în articolul trecut despre cum mi-a trântit fetița mea paietele și mărgelele pe jos, mi-am dat seama că eu chiar nu am mai cusut vreun accesoriu de multă vreme și am vrut ceva pentru mine că tot a venit vara. Aveam niște mărgele superbe, eu așa le consider, și un rest dintr-o dantelă și am zis că e cazul să-mi cos o brățară pentru vara asta.

Mai jos aveți pozele, culoarea mărgelelor e aia de pe fondul alb.

În mijlocul florilor cu petale lipsă din dantelă am fixat o paietă mică argintie cu o mărgică în vârf, paietele le-am mai folosit și la acel brâu ivory.

Am început apoi prin a coase câte 4/5 mărgele în mijlocul florii cum se vede în poza de sus din stânga, și apoi pe lângă.

Brățara asta chiar mi-am dorit-o și îmi mai doresc una verde-mentă ca cea pe care am cusut-o mai demult unei prietene, dar doar când voi avea timp, sper eu vara asta totuși, pentru că-mi place și verdele-mentă.

Și, pentru că îmi lipsea să mai personalizez un elastic, mi-am făcut și un elastic de păr mai ales că aveam chiar elastice de culoarea corai dintr-un stoc mai vechi. Aveți detaliile mai jos, florile le-am fixat pe voal, voal pe care-l puteți tăia apoi, la fel cum am procedat eu cu voalul de la elasticul cu perle.

Brățara este fotografiată exact pe bluza(e o tunică, de fapt) căreia i se va asorta, aceeași nuanță.  🙂

Blogul meu nu e unul de fashion și nici nu va deveni însă vă pot spune la ce-mi voi asorta brățara: o voi purta vara asta în mod special, la tunica din poză, cu pantaloni albi drepți, balerini înflorați din piele albă și o geantă mică (am o poșetă dintr-un satin mai gros, tot corai) 🙂 .

Ce ziceți, vă place micul meu accesoriu?

Mai am o observație: pentru că în trecut am tot fost întrebată de doamne pe care nu le cunoșteam dacă și vând ce cos, vreau să vă spun că NU am vândut vreodată vreun accesoriu făcut de mine nici pentru fetițe și nici pentru noi, femeile, și nici NU intenționez pe viitor pentru că lucrurile handmade presupun foarte mult timp, dar și dedicare că eu le cos foarte trainic și cu siguranță aș ieși în faliment dacă aș vinde ceva. Mă bucur însă de toate cadourile făcute prietenelor și fiicelor acestora. 🙂

Deci, nu, NU sunt de vânzare accesoriile de genul ăsta, ci mi le fac din plăcerea de a purta ceva făcut de mâna mea, la fel cum îi fac și fiicei mele rochițele doar că timpul nu-mi mai permite să cos cât mi-aș dori.

0 0 vote
Article Rating