Azi nu vă mai arăt foi îngălbenite de vreme decorate cu pasta de la pixul roșu, azi vă arăt o bluză neagră simplă transformată într-una neagră veselă. Cel puțin mie așa-mi place să cred: că am însufletți-o puțin! 🙂

Iată pozele:

Așa arăta la final

Prima paietă cusută, de fapt mărgică a fost floarea cu alb pe margini din centru, special ca să mi se asorteze la pantalonii albi. Apoi am cusut verde, ador verdele, și tot așa. Nu e greu, trebuie ac foarte subțire, răbdare multă-multă, dedicare, migală și puțin simț estetic, zic eu. În rest, ața am pus-o mereu, fără excepție, în două, deci știu sigur că nu mi se va desface niciodată.

Ce am obținut este că o pot asorta și la brățara mea handame corai, la poșeta mov făcută tot de mine și nepurtată decât de vreo 3 ori, la elasticele de păr personalizate sau la brățara vișinie.

Cineva mi-a zis cândva: aaa, păi da tu-i faci rochii fetiței tale că ai timp, nu-i așa? Hm, asta cu timpul e cum ți-l faci. De exemplu, bluza asta devenise un pitic ce-mi stătea pe cap, începută acum vreo 3 ani, tot zăcea prin hainele de vară. Acum am reușit în sfârșit s-o termi și nici nu vă imaginați satisfacția.

ALături de săculețul meu mov.

La ce o voi asorta? Păi la pantalonii albi pe care ador să-i port vara, bluza trecând de fund, așa mi se pare mie ideal să port pantalonii albi cu ceva mai lung, drepți nu skinny și balerini sau cu pantaloni albi puțin evazați jos și tocuri. Iar ca geantă, absolut orice culoare merge, de aia mi-am cusut paietele că ador culorile, îmi dau o stare de bine 🙂

Voi când v-ați modificat ultima dată ceva?

0 0 vote
Article Rating