„Tratați un om așa cum este și va rămâne așa cum este; tratați-l așa cum poate fi sau cum ar trebui să fie și va deveni așa cum poate sau ar trebui să fie”.

GOETHE

 

Mi s-a întâmplat de multe ori în viața mea să văd adevăratul potențial al unui om și să cred în acea persoană atunci când nici ea nu mai credea. La fel am pățit eu însămi (am scris chiar anul ăsta un articol pe blogul prințesei urbane) și am primit încrederea că pot face ceva când nu vedeam decât prăpastia din fața mea. Și totuși, cineva mi-a dat aripi, și mi-a dat și avânt și eu am învățat singură să zbor, de fapt, eu sigur știusem să zbor și înainte, dar uitasem că știu.

Dacă stă în puterea ta ca, la un moment dat, să intervii cu un sfat extrem de prețios în viața cuiva, atunci nu ezita. Dacă ne-am încuraja mai des unii pe alții și dacă am învăța să ne concentrăm mai mult pe a trăi emoții pozitive mai des și mai multe, lucrurile s-ar vedea și în ce privește relațiile din jurul nostru.

Mă educ zilnic să nu judec oamenii și încerc mereu să văd acea legătură de cauzalitate între ce au fost și de ce au ajuns cum sunt în prezent. Poate voi povesti cândva cum i-am dat cuiva încredere la un moment dat  în viața mea, iar încrederea mea a făcut o diferență uriașă pentru viitorul ei.

0 0 vote
Article Rating