„Când Mântuitorul poruncește iubirea de vrăjmași, El n-o face ca să te îngenuncheze în fața celui rău, ci ca să te elibereze de răul din tine și în felul acesta să-l limiteze”.

Părintele Arsenie Boca

E Săptămâna Patimilor, mai sunt doar câteva zile până la Înviere și citatul acesta mi s-a părut cel mai potrivit. L-am descoperit acum peste 1 deceniu și mi-a trebuit ceva până să-l pot înțelege (atât cât pot și eu înțelege că, pe deplin, îl înțeleg doar sfinții, cred).

Deși am mai multe articole în draft, nu simt nevoia sa mai postez vreunul, ci intru în vacanță de azi și până după Paște, o vacanță binevenită, așa că vă rog să nu mai pierdeți timpul vizitându-mi blogul pentru că nu voi mai posta articole până după Paște din respect pentru timpul meu și pentru timpul vostru 🙂 .

Să ne bucurăm cum se cuvine de Sărbătoarea Învierii Domnului (sper să fie și vremea frumoasă) și să medităm la lucrurile cu adevărat importante din viața noastră, dar mai ales să apreciem oamenii pe care-i avem în jur și să ne bucurăm de frumusețea primăverii!

 

0 0 vote
Article Rating