Încă de când mi-am cumpărat acest pulover am știut că nu va rămâne cum a ieșit din fabrică, i-am spus chiar și vânzătoarei că-l voi personaliza. Mi se pare normal să ne simțim bine în hainele pe care le purtăm, iar transformarea unui produs de serie într-unul unicat  care ne reprezintă este întotdeauna o mare provocare, nu există limite la cât de creativi putem fi.

WP_20151119_12_41_39_Pro

Am vrut ca aplicațiile mele să respecte culoarea puloverului așa că am ales să-l decorez cu perle de culoarea ivory de 3 dimensiuni, pe cele mici le-am cusut în partea de interior dinspre gât, urmate de unele mari și de altele mijlocii. Perlele pe care le-am folosit au fost testate în prealabil dacă rezistă sau nu la mașina de spălat și chiar am constatat că nu pățesc nimic nici dacă le spăl la program de 60ºC. Voi reveni cândva pe tema asta, despre cum știm să testăm paietele, mărgelele, perlele și alte pietricele pe care ni le aplicăm noi femeile pe haine.

WP_20151119_12_41_27_Pro

Am folosit la coaserea lor un ac extrem de subțire, e cel pe care-l folosesc atunci când cos margeluțe peste paiete, s-a și strâmbat, săracul, de cât de uzat este :)) Ața o pun mereu în două ca să fiu sigură că nu se desface ușor ceea ce cos.

WP_20151119_12_41_57_Pro

O observație pertinentă ar fi că, la un pulover așa de fin și care se poate agăța extrem de ușor dacă nu suntem atente, este important ce decorații alegem să facem pentru că, dacă aș fi cusut paiete, de exemplu, după prima spălare la mașină (fie și la programul pentru rufe delicate) cred că ar fi ieșit scămoșat și agățat, de aceea am ales perlele care nu au margini că-s rotunde.

DSC_1872

Sunt mulțumita de rezultat și cred că perlele de la gât se armonizează foarte bine cu dantela de la poalele puloverului, iar culoarea asta a laptelui mi se pare foarte plăcută.

DSC_1871

0 0 vote
Article Rating