Am promis că voi reveni periodic cu idei despre cum m-am apucat să scriu primul meu roman autobiografic. Nu o să mă lungesc cu vorba, ci voi spune că, de fapt, titlul m-a ales el pe mine să-l scriu și a existat mereu în mintea mea și asta chiar dinainte de a-mi fi venit măcar ideea de a scrie un roman despre viața mea. Pur și simplu, în fiecare an, de când aveam 20 și ceva de ani, există o zi care m-a schimbat mai mult decât mi-am dat atunci seama, a fost genul ăla de zi în care ți se întâmplă ceva, un ceva ce nu te va mai lăsa să fii niciodată ce ai fost cândva. Nu mai poți. Ca să supraviețuiești, trebuie să te schimbi la 180 de grade și eu asta am pățit atunci în acea zi ce putea fi fatidică.

Titlul romanului meu va conține și cifre și litere, va fi unul scurt și este cel mai potrivit titlu dintre toate pe care le puteam găsi.

Am pus și o întrebare data trecută și azi o să răspund, așa cum am promis: NU, primul meu roman autobiografic nu va fi despre maternitate, ci va fi despre o Florina dinainte de a deveni mamă, dar, care, cu siguranță va fi foarte influențată atunci când va avea copii de perioada aceea de dinainte.

Până după Paște nu voi mai posta articole așa că vă doresc de pe acum un Paște liniștit, cu lumină (chiar dacă anul acesta în mod excepțional ea nu va putea fi adusă de la Biserică) și cu sănătate. Să ne regăsim cu bine!

Sursa foto: eu, 2020

5 1 vote
Article Rating