„Cereți și vi se va da, căutați și veți afla, bateți și vi se va deschide. Să ne clădim casele pe stânci și nu pe nisip”.

„Toate câte cereți rugându-vă, să credeți că le-ați primit, și le veți avea”.

Biblia – Noul Testament

Am ales astăzi special două citate celebre din Biblie pe care le-am alăturat și care, deși sunt aflate la capitole diferite, se completează așa de frumos. Dacă tot m-am lăudat c-am citit Noul Testament, măcar să împărtășesc și cu voi cele două citate care nu doar că mi-au plăcut extrem de mult, dar am realizat că de aici se trage și ideea gândirii pozitive promovată în atâtea și atâtea cărți de dezvoltare personală. Deci când punem binele în față, de el vom avea parte, însă diferența o va face rugăciunea. Și, este important în legătură cu cererile noastre să avem gândul curat spre Dumnezeu și, desigur, cererea noastră să fie legală, morală, înțelegeți voi…

În ce mă privește am primit ce am cerut în majoritatea cazurilor (deși mai târziu decât mi-am doritși cu multă trudă) și de multe ori am fost atât de surprinsă de toate detaliile cu care au fost rezolvate cererile mele de muritor de rând. Ce nu am primit, am înțeles mai târziu că nu eram pregătită sau că pur și simplu cererea mea era neîntemeiata, era „clădită pe nisip și nu pe stânci”.

0 0 vote
Article Rating