Iată că a trecut și Paștele și 1 Mai, și vacanța și acum au venit ploile. Tocmai pentru că azi a plouat mult de tot în Brașov, dar și pentru că e ziua plicitisitoare de luni, m-am gândit să-mi reiau rubrica de luni și să vă arăt ce am mai cusut.

Într-una din zilele de dinainte de Florii, mi-am cumpărat (la un preț super bun că nu e cusută manual), bluza asta albă cu bleumarin tip ie pe care o ador și care-și așteaptă zilele cu soare să fie purtată că am purtat-o doar o dată și doar în casă până acum.

Mi-am luat-o pentru că nu am bluze albe, nici cămăși, nimic. Da, pare ciudat știu, dar chiar nu am așa că am zis că trebuie să încep de undeva și am început cu o bluză tip ie căreia m-am gândit apoi să-i adaug eu paietele alea mici și argintii că tare mi-era dor să mai cos și eu ceva.

În poza de mai jos (dreapta) vedeți cum arăta fără paiete. Știu că din poze nu reiese bine cum strălucesc paietele mele, dar la soare vă asigur că sunt sesizabile 🙂 . 

Cele mai multe paiete gri mici, aceleași de pe ie, le-am mai cusut pe rochița ivory a fetiței mele, croită de mine dintr-o cămașă, atunci chiar eram în apogeul coaserii de paiete. Bine că m-am liniștit între timp și am găsit moderația 🙂 .

Pe dos se vede doar o cusătură orizontală de la paietele mele, deci nimic inestetic.

Cum vi se pare? Vă place nota de strălucire pe care am adăugat-o?

3 1 vote
Article Rating