Dacă e LUNI, atunci e ziua în care vă arăt ce am mai croit! 🙂

Abia așteptam să vină ziua aia în care să am și eu timp să croiesc mănușile astea. E drept, nu pentru mine le-am făcut, ci le-am croit fiicei mele.

Inspirația o am de când am văzut ideea acum câțiva ani într-o revistă, și, de atunci, mi-a mai fost oferit si un link de către o cititoare a blogului meu într-un comentariu mai vechi la acest articol.

Materialul folosit de mine în tutorialul de azi este 100% natural (lână 78% și angora 22%) și mi-a parvenit de la puloverul păpușii 🙂 care s-a cam sacrificat, săraca, pentru prietena ei dragă – fiică-mea.

Culoarea, adică nuanța de roz, o vedeți în poza de jos stânga sau sus dreapta, e un roz pudrat pe care eu l-am adorat.

Astea sunt bucățile de material după ce am tăiat frumusețea de pulover. Părțile din față aveau și strasuri.

Sunt 3 perechi pentru că partea din interiorul mâinii este dublă ca să fie și călduroasă. Da, puteam să folosesc cu totul alt material pentru căptușeală, un bumbac, ceva, dar, dacă tot mi-a rămas material, am zis să nu-l irosesc.

În colajul de mai jos vedeți exact cum am cusut de mână, am surfilat de fapt si apoi mi-a fost extrem de ușor să cos la mașina de cusut mai ales că lâna e mai pretențioasă.

Poza asta fost făcută seara, de aceea rozul pare roz-piersică.

Fiica mea le adoră ca sunt tare pufoase, iar eu sper să îi vină și anul viitor, dar mai sper și să-mi găsesc material să-mi fac și mie unele… iarna asta că iernile sunt lungi în Brașov 🙂 .

Săptămâna asta mănușile vor fi laitmotivul blogului! Veți vedea până vineri la ce mă refer.

Voi ce părere aveți de mănușile cu un deget? Mie îmi amintesc de mănușile tricotate de bunica. 🙂

0 0 vote
Article Rating