M-am gândit în vacanța asta de iarnă că n-ar strica să mai postez și articole din domeniul personalizării hainelor și am găsit poza asta cu mănușile mele într-o zi friguroasă mai ales că am și fost întrebată daca am mai cusut. Iată o idee inspirațională de personalizare a mănușilor deși eu, să nu râdeți, anul ăsta n-am prea purtat mănuși 🙂 Astfel de articole, când voi mai publica, le voi posta doar în ziua de luni, azi e excepția. Iată cum am decis eu să-mi personalizez niște mănuși cumpărate acum ceva vreme la reduceri:

Inițial funda aceea de mai jos era lipită așa că am dezlipit-o, apoi am cusut dantela și am decorat dantela cu paiete mici roz ca cele de aici.

În ultimul timp recunosc că nu prea mai găsesc loc și acestei pasiuni în programul meu, dar de uitat n-am uitat să cos și, găsind pozele prin calculator, m-am gândit să vi le arăt și vouă, sunt exact mănușile din poza mea de pe blog unde sunt îmbrăcată în negru și îmi plac că sunt din lână.

Mi le-am și strâmtat puțin sus, printr-un artificiu, adică le-am unit cu o mărgică mare ca cea folosită aici.

Vedeți, de aia nu mă plictisesc eu singură că am tot felul de pasiuni și toate cer timp, atenție la detalii, meticulozitate…

Voi purtați iarna mănuși?

P.s.: în viitor am în plan să-mi fac și eu o pereche din lână groasă și pufoasă ca cele ale fiicei mele tot roz pudrat.

0 0 vote
Article Rating