Grădina Zoologică din Târgu Mureș am vizitat-o pentru prima oară în viața noastră anul ăsta.

Ce mi-a plăcut la nebunie a fost că la intrare erau niște cărucioare pe care eu nu le-am mai văzut în alte grădini zoologice din țara noastră și în care putea fi plimbat și un copil, dar erau și de 2 copii cu două roți mari, foarte confortabile.

Îmi plac la nebunie Grădinile Zoologice și, recunosc, că asta din Târgu Mureș este printre preferatele mele, sigur vom reveni.

Un alt punct de atracție a fost faptul că țarcul urșilor era de fapt și al lupilor, un loc întins unde ei conviețuiau pașnic, chiar am zărit o haită de vreo 5 lupi.

Vreau să vă mai spun și faptul că Grădina Zoologică din Târgu Mureș este singura din țara noastră care are o girafă și un elefant, dar eu n-o să vă arăt pozele, va trebui să mergeți singuri să vedeți cele două vedete că noi era cât p-aci să le ratăm, deși cuștile lor sunt foarte aprope de intrare.

Din păcate a fost și ceva care nu mi-a plăcut și anume faptul că până la Grădină era un culoar plin de vânzători ambulanți, iar unii dintre ei vindeau o grămadă de chestii nesănătoase pentru copii.

Dacă nu ați fost până acum în Târgu Mureș, mare lucru nu pot să vă spun despre oraș că noi nu l-am vizitat, însă despre Grădină vă pot asigura că merită vizitată pentru că se întinde pe o suprafață mare de teren, este foarte înverzită și umbrită, animalele au suficient spațiu, iar copiii vor vrea sigur să revină mai ales când îi veți plimba cu acele cărucioare. Ce poate fi mai distractiv de atât?

Pe voi care Grădină Zoologică din țara noastră v-a impresionat cel mai mult?

Sursa foto: arhivă personală.

0 0 vote
Article Rating