Abia așteptam să vă arăt pozele de azi mai ales că mi-ați sugerat în comentariile de la articolul cu ZOO din Târgu Mureș să duc copiii și la rezervații de animale și nu doar la ZOO. Noi fuseserăm deja acolo, doar că nu scriu articolele imediat ce vizitez un loc că știți și voi, mai am alte articole în Draft, mai trebuie pozele editate, trebuie să-și aștepte rândul în ordinea categoriilor etc. Dar azi a venit momentul să vă arăt pozele:

Daaaa, am început cu leagănul de la intrarea din dreapta că nu m-am putut abține să nu-l încercăm. Cum văzuserăm noi pozele pe internet, aveam impresia că va fi super soare peste tot și nu vom avea unde să ne adăpostim din calea lui, dar oamenii cărora le-a venit ideea cu rezervația s-au gândit la toate, nu doar la odihna noastră, ci și la umbră așa că pe aleea din poza de mai jos veți vedea cum brazii aceia înalți plantați ca un gard viu, fac o răcoare de n-ai mai pleca. Poza de mai jos este din partea stângă a intrării care se și termină acolo la capătul pozei și zona poate fi explorată mai mult pe partea dreaptă.

Rezervația este destul de aproape situată de Brașov, cam la 50 km, iar drumul este același care duce și la Cetatea Prejmer.

Aproape de intrarea din dreapta era o cușcă cu 2 păuni pe care i-am admirat, iar când am fost noi oamenii mai lucrau la ceva, nu știu ce se mai construiește sau ce planuri mai au, dar avem de gând să mai trecem așa că vom vedea.

Apoi, privind la zimbri prin gard, am zărit garofițele, unele dintre florile mele preferate, le ador pentru mirosul lor, care-mi amintește de copilărie.

Și, dacă vă întrebați cum stau zimbrii ăștia, săracii în soarele verii iată că au și câțiva copaci, protejați de niște scânduri, și chiar și un lac mic aveau, plus grajdul lor.

Da, ne-a plăcut mult cerbul și într-o zonă izolată de zimbri era și un Bambi mic 🙂 , l-am zărit prin gard.

Băiețelului i-am arătat la un monent dat un zimbru mic și el a zis: și mămica-zimbru unde este? 🙂

A fost o încântare să privim și văcuțele de pe partea cealaltă, practic terenul Rezervației se termină cu gardul ăla din poze.Intrarea e 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, noi la cel mic nu am plătit, deci eu zic că merită banii, mie mi-a plăcut la nebunie aerul curat, zona în care este situată rezervația. Chiar lângă zimbri e o Biserică mare, poate o vizităm data viitoare, de cealaltă parte e pădurea, un râu, o minunăție de peisaj. Vă recomand sa-i vedeți, veți avea numai de câștigat!

0 0 vote
Article Rating