Vara asta ne-am încumetat să facem foarte multe călătorii cu ai noștri copii, poate și datorită faptului că simțeam nevoia de a evada puțin în natură și de a ne bucura mai mult de țara asta minunată în care trăim și de peisajele absolut superbe, iar Brașovul are multe împrejurimi ce merită cunoscute.

Când am ajuns prima dată la Râșnov, ne-am oprit la Cetatea Râșnov și am promis să revenim la dinozauri cu altă ocazie când vom avea timp doar pentru ei și iată că am ajuns în ciuda infrastructurii proaste de care am mai vorbit.

În ziua aceea, adică pe 21 iulie anul acesta era și o expoziție cu fotografii ale Reginei Maria, chiar în centrul Râșnovului și m-am gândit să vă arăt vreo două, la prima m-a fascinat frumusețea uneia dintre fiicele Reginei, iar la cea de-a doua mi-a plăcut mult acel citat.

Chiar vreau să vă spun că mi se pare genială ideea cu Dino Parc și mă bucur că există o astfel de atracție la noi în România, iar noi abia așteptăm să mergem și toamna să vedem dinozaurii și să le mai facem noi amintiri copiilor, deja băiețelul meu vorbește uneori prin casă despre dinozaurii ăia mari pe care i-a văzut el și pe care i-a pipăit să se asigure că nu sunt vii 🙂 Iată mai jos ceva poze din vara asta:

Aveau chiar și un vulcan ce părea că acum-acum erupe 🙂 plus că se auzeu sunetele dinozaurilor înfometați din toate colțurile pădurii.

Imediat după intrare e un parc destul de mare și de frumos amenajat în care noi ne-am relaxat la ieșire, de fapt 🙂

În ziua aceea era plin de oameni printre care și destui turiști străini.

Sper că v-am convins să-i duceți pe cei mici, chiar merită să vadă așa minunății, le veți face o mare bucurie, iar noi abia așteptăm să revenim 🙂

0 0 vote
Article Rating