Nessun maggior dolore che ricordarsi del tempo felice nella miseria” – Nu este durere mai mare decât atunci când îți amintești de vremurile fericite în vremurile grele.

Infernul – Divina comedie, Dante Alighieri

Citatul de azi l-am cules și mi-l trecusem pe o agendă de când aveam vreo 20 de ani și ceva și mi se pare foarte potrivit zilelor ăstora pe care le trăiesc și le trăim cu toții.

Noi toți cred că ne amintim zilele astea de cum era când… cât de fericiți eram atunci când… ce bine era să putem face nu știu ce… etc. Despre asta e citatul celebru de azi și, vreau să vi-l reamintesc și pe cel al unei supraviețuitoare a războiului care era doar un copil în vremurile acelea și care este la fel foarte potrivit cu tot ce trăim.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu ca virusul ăsta să poată fi oprit și să sperăm că vom fi sănătoși și nu vom avea nevoie de spital pentru nicio afecțiune că medicii sunt oricum ocupați până peste cap deși unele afecțiuni nu pot fi controlate 🙁 Sper să ne recăpătăm viețile într-un viitor apropiat și ce putem face, e să începem de acum să trăim prezentul că și el tot timpul nostru e și să ne bucurăm de oamenii de lângă noi și de lucrurile simple.

0 0 vote
Article Rating